Blog, News, Sports

Sportclubs in Tunbridge Wells

Regal Tunbridge Wells begon zijn leven als een kuuroord toen een nabijgelegen bron werd gevonden. Er werd gezegd dat de bron herstellende eigenschappen had, zodat de belangrijkste individuen die daar bezochten en woonden, in verband stonden met solide zijn.

Natuurlijk was een deel van deze mensen dol op sport en vormden clubs, zodat ze het konden waarderen om hun favoriete spel te spelen in vriendelijke omgevingsfactoren. Net zoals de clubs die in de achttiende en negentiende honderd jaar werden opgericht, werd in de laatste 50% van de twintigste eeuw een hele reeks nieuwe spelclubs opgericht die voedsel bieden aan minderheidssporten, bijvoorbeeld Ju Jitsu en Zumba blijven in vorm klassen.

De cricketclub is zowat de meest doorgewinterde sportclub in Tunbridge Wells, gevormd in 1782. De club gaat tot nu toe solide met een dynamische jeugdstrategie en 5 groepsgroepen op zaterdag. Hun cricketveld, de Nevill Ground, werd opgericht in 1895 en is momenteel een van de terreinen die worden gebruikt voor Kent County-spellen. Tijdens de eerste wereldoorlog werd het beveiligd voor het borstelen van rangerspony’s en tijdens de daaropvolgende wereldstrijd om het vasthouden van troepen.

Tunbridge Wells FC werd opgericht in 1886 en heeft een paar naamsveranderingen ondergaan en acht unieke gronden. Tijdens de jaren twintig en dertig waren ze eigenlijk een krachtpatser en hoewel ze nooit een verenigingskant waren, waren lange bekers en hordes van een paar duizend bondgenoten normaal. Ze onderscheiden zich, naast Littlehampton FC, van deelname aan de langste strafschietpartij in een senior bekercoördinaat in Europa – 40 spotschoppen waren vereist voordat Tunbridge Wells zegevierde! De huidige club verrees uit de sintels van de kant die in 1966 instortte.

Er zijn verschillende golfclubs in of nabij Tunbridge Wells, de Nevill-golfclub werd gevormd in 1914, niet lang voor de aflevering van de primaire universele oorlog. Desondanks bleef het bestaan ​​en bloeide het. De golfclub van Tunbridge Wells heeft een golfbaan met 9 openingen die uitzonderlijk wordt gewaardeerd. Het komt natuurlijk niet in de buurt van de 18 openingsbanen, maar het krijgt geweldige enquêtes van bezoekende spelers.

De Royal Tunbridge Wells Monson Swimming Club is een vruchtbare serieuze club die werd opgericht in 1901. Ze zijn gebaseerd op de spelgemeenschap, maar geven standaard instructiecursussen vlakbij Tonbridge in het Tonbridge School-zwembad. Hun naam, Monson, begint bij de eerste zwemmende douches in de stad. Een van de opmerkelijke prestaties werd behaald in 1966 toen de meest jeugdige eigenlijk groep zwemmers het kanaal overstak. Ze zijn altijd een functionerende kracht geweest bij het zwemmen in de Home Counties en die dynamiek gaat door tot op de dag van vandaag. De club heeft naast olympische en paralympische kanshebbers verschillende publieksoverwinnaars geleverd.

De squashclub werd opgericht in de jaren dertig en werd al snel gesloten voor de periode van de daaropvolgende universele oorlog. De rechtbanken werden gebruikt voor de capaciteit van voorzieningen. Het heropende zich in 1947 en is vanaf dat moment open gebleven. Er zijn 3 banen met een webgebaseerd boekingskader.

Het begin van de rugbyclub kan worden gevolgd tot ongeveer dezelfde tijd als de squashclub, maar het duurde tot 1970 voordat het werd geopend voor iemand anders dan de ‘Old Boys’ van de Skinners School. De club speelt Rugby Union en velden een paar groepen. De gevierde klasse van de club bestaat uit twee Engelse spelers, Colin Smart en Martin Corry.

Er zijn veel kleinere spelclubs in de stad met een breed assortiment aan verschillende spellen – fietsen, gevechtstechnieken, tennis, badminton en nog veel meer. Als u een energieke soort bent die hoopt in de regio te wonen, is er praktisch zeker iets voor u!